Let’s connect
Creatief & Eigenwijs Samenwerken
Wij vinden het leuk om kennis met je te maken. Je mag ons altijd vrijblijvend mailen voor wat meer informatie of het maken van een afspraak.
LAURA MARIA STENHUIS Als kunstenaar en grafisch vormgever was de stap naar het opzetten van een doe-het-zelf uitgeverij niet heel groot. Ik houd ervan om dingen helemaal zelf te maken, ben een echte boekenwurm, ga graag nieuwe avonturen aan en anderen daar blij mee maken is voor mij een grote kers op de taart.
KVK 62478044
Tekst Niets is zo vervelend als taal- en spelfouten in je boek. Of wanneer je vastloopt in je schrijfproces. We helpen je graag verder met het schrijven aan je boek, geven tips en kijken het van A tot Z voor je na. Ontwerp Het van voor tot achter ontwerpen van je boek vraagt om vooruit denken over een concept, lezersgemak en creativiteit dat er voor zorgt dat jouw boek de uitstraling krijgt die het verdient. Ons ontwerp. Jouw boek. Drukwerk Drukwerk aan laten sluiten op het ontwerp is vakmanschap. Je hebt iemand nodig die met je meedenkt en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden biedt, zodat jouw boek uniek wordt.  Wij staan voor je klaar! Uitgeven Als je zelf je boek uitgeeft en gaat promoten komt gevoel voor ondernemen goed van pas. Zoals bijvoorbeeld bij het maken van een financieel plan en je marketing concept.  We geven je wat tips en tricks, zodat je zelf aan de slag kunt.
Samen met mijn team zorgen we ervoor dat jouw boek er niet alleen professioneel uitziet, maar jouw grootste trots wordt. Zo zal Brenda Nieuwenhuizen jouw tekst goed verzorgen als tekstcorrector, (eind)redacteur of schrijfcoach, terwijl jouw eigenheid er doorheen blijft schijnen. De mannen van Modderkolk Grafische Projecten weten als geen ander hoe jouw drukwerk het beste tot zijn recht komt. Mijn ontwerp vertalen zij naar een prachtig boek in jouw handen. ONS TEAM
Let’s connect
Samenwerken
Wij vinden het leuk om kennis met je te maken. Je mag ons altijd vrijblijvend mailen voor wat meer informatie of het maken van een afspraak.
KVK 62478044
Tekst Niets is zo vervelend als taal- en spelfouten in je boek. Of wanneer je vastloopt in je schrijfproces. We helpen je graag verder met het schrijven aan je boek, geven tips en kijken het van A tot Z voor je na. Ontwerp Het van voor tot achter ontwerpen van je boek vraagt om vooruit denken over een concept, lezersgemak en creativiteit dat er voor zorgt dat jouw boek de uitstraling krijgt die het verdient. Ons ontwerp. Jouw boek. Drukwerk Drukwerk aan laten sluiten op het ontwerp is vakmanschap. Je hebt iemand nodig die met je meedenkt en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden biedt, zodat jouw boek uniek wordt.  Wij staan voor je klaar! Uitgeven Als je zelf je boek uitgeeft en gaat promoten komt gevoel voor ondernemen goed van pas. Zoals bijvoorbeeld bij het maken van een financieel plan en je marketing concept.  We geven je wat tips en tricks, zodat je zelf aan de slag kunt. Samen met mijn team zorgen we ervoor dat jouw boek er niet alleen professioneel uitziet, maar jouw grootste trots wordt. Zo zal Brenda Nieuwenhuizen jouw tekst goed verzorgen als tekstcorrector, (eind)redacteur of schrijfcoach, terwijl jouw eigenheid er doorheen blijft schijnen. De mannen van Modderkolk Grafische Projecten weten als geen ander hoe jouw drukwerk het beste tot zijn recht komt. Mijn ontwerp vertalen zij naar een prachtig boek in jouw handen. ONS TEAM
Creatief & Eigenwijs LAURA MARIA STENHUIS Als kunstenaar en grafisch vormgever was de stap naar het opzetten van een doe-het-zelf uitgeverij niet heel groot. Ik houd ervan om dingen helemaal zelf te maken, ben een echte boekenwurm, ga graag nieuwe avonturen aan en anderen daar blij mee maken is voor mij een grote kers op de taart.